BODYPUMP Healthcenter Hoornse Vaart

Les Mills fitness programma in Alkmaar.

BODYPUMP® is een groepsworkout en duurt ongeveer een uur. De meeste bewegingen worden uitgevoerd met een halter waaraan gewichten worden bevestigd. Je kunt deze zogenoemde barbell –in overleg met de begeleider- zo zwaar maken als je op dat moment aankunt. Ieder sport dus op z’n eigen niveau.

Tijdens een BODYPUMP®-sessie worden alle spiergroepen aan het werk gezet. Je maakt veel herhalingen, maar op het tempo van de swingende muziek, zodat een uur zo voorbij vliegt. De speciaal opgeleide en regelmatig bijgeschoolde begeleider doet de bewegingen voor en corrigeert waar nodig.

BODYPUMP® verbrandt in een hoog tempo calorieën en verstevigt de spieren. Het is dus de manier om snel in vorm te raken en te blijven. Een slanker lichaam, sterkere spieren, een uur lekker bewegen en na afloop een energieker gevoel, BODYPUMP® zorgt er echt voor.

Nieuwsgierig naar deze effectieve groepsworkout, waarbij je snel afvalt, je conditie verbetert en je spieren versterkt? Bel dan vandaag nog voor een gratis proefles.