Remco Bakker Personal Trainer

Personal Training bij Healthcenter Hoornse Vaart.

Even voorstellen: Remco Bakker, personal trainer
Ik ben afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO), dé HBO-opleiding voor liefhebbers van sport, voeding en beweging. In de vier jaar van mijn studie heb ik alles geleerd omtrent fitness, voeding, sportmassage, verzorging en zelfs paramedische zorg. Onder het motto ‘je bent nooit uitgeleerd’ ben ik mij na de ALO gaan verdiepen in voeding in de vorm van een HBO cursus ‘Voedingsdeskundige’.

remco bakker

Sleutel voor succes
Of het nu gaat om afvallen, het veranderen van uw houding, een revalidatie-traject of sport-specifieke training: ik sta voor u klaar om samen met u uw doelen te definiëren en ook echt te behalen. Concreet advies is belangrijk om u op weg te helpen, maar er is meer voor nodig om gemotiveerd te blijven. Het aanstekelijke enthousiasme wat ik voor beweging en gezonde voeding heb werkt daarbij. Dat is de motor van onze samenwerking en de sleutel van uw succes.


Coach, motivator en verrouwenspersoon
Voor mij is een personal trainer niet alleen een coach, hij is ook een motivator en een vertrouwenspersoon. Ik help u om uw grenzen op te zoeken, om het optimale uit uw trainingen te halen. Dat begint met de juiste oefeningen, een op maat gemaakt schema en de juiste aanwijzingen. Echter vind ik het minstens even belangrijk om u naast een goed sportadvies ook juist te begeleiden in uw voedingskeuzes.


Meer informatie?

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar mijn website: www.remcobakkerpersonaltraining.nl